Известие

Collapse
No announcement yet.

ЗДРАВЕЙТЕ

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ЗДРАВЕЙТЕ

Искам да попитам някой може ли да ми каже от къде в интернет може да се намери външен капак за резервоар?Преди може да сте обсъждали във форума,но се регистрирах днес и не можах да намеря такава.Много ще съм благодарен ако някой ми помогне

Първоначално публикувано от Alfa Romeo GT 3.2 V6 Покажи съобщение
    Искам да попитам някой може ли да ми каже от къде в интернет може да се намери външен капак за резервоар?Преди може да сте обсъждали във форума,но се регистрирах днес и не можах да намеря такава.Много ще съм благодарен ако някой ми помогне
    Имаш предвид пластмасовата капачна на резервоара дето е цвят купе?Можеше да споменеш,че колата е 156ца

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщение
      Имаш предвид пластмасовата капачна на резервоара дето е цвят купе?Можеше да споменеш,че колата е 156ца
      Да,колата е 156-ца,ника ми е друг защото именно GT-то ми е любимия модел АЛФА.Ще ви покажа точно какъв цвят е колата.Такъв цвят капачка ми трябва

Comment

Първоначално публикувано от oem
        Може пък и да е GT
        Като влезнеш в профила му е написал в полето car 156 2.4 JTD

---------- Post added at 16:29 ---------- Previous post was at 16:28 ----------

Да,колата е 156-ца,ника ми е друг защото именно GT-то ми е любимия модел АЛФА.Ще ви покажа точно какъв цвят е колата.Такъв цвят капачка ми трябва
        Ами тази капачка не може ли по някакъв начин да се възстанови?

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

По принцип може,но искам да купя направо нова.Много сериозно беше счупена и няма смисъл да я поправям.

Comment

По принцип може,но искам да купя направо нова.Много сериозно беше счупена и няма смисъл да я поправям.
            Виж колегата Ферарист продава части за 156 : http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=28814

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Имаш лично съобщение.
              sigpic Alfasud/156 1.8ex
              156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Колега ако не си намерил виж тук: http://cgi.ebay.co.uk/Alfa-Romeo-156...3%3A3|294%3A50
                Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                  Колега ако не си намерил виж тук: http://cgi.ebay.co.uk/Alfa-Romeo-156...3%3A3|294%3A50
                  Намерил!!!
                  sigpic Alfasud/156 1.8ex
                  156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Working...
                  X